Lifestyle photography rochellis fotografie
25 juni 2019

Al weer een tijdje geleden

Helemaal in het begin van mijn ontwikkeling in de fotografie, had een jonge moeder veel vertrouwen in mij om van haar lieve newborn foto’s te laten maken. Deze waren echt super gelukt. Het duurde lang, maar het resultaat mocht er echt zijn! Ik ben tegenwoordig een beetje veranderd qua style van de newborn fotografie en dat is niet onopgemerkt gebleven. Haar zus is nu ook moeder geworden van een prachtige zoon en ook zij had veel vertrouwen in mij, desondanks de verandering van mijn style.

Eerst een kopje koffie!

En zo sta je bij weer op de stoep. Ik vind dat zo gezellig. Dan moet ik natuurlijk eerst even bijpraten. En dat kan het beste met een lekkere kop koffie! De kleine wou er natuurlijk ook bij dus, dus die mocht ik lekker even knuffelen. Ik kom altijd best wel druk over, maar dat vond de kleine blijkbaar geen probleem. Die viel lekker in slaap. En dus kon de fotoshoot kon beginnen.

Lifestyle photography rochellis fotografie
Lifestyle photography rochellis fotografie
Lifestyle photography rochellis fotografie
Lifestyle photography rochellis fotografie
Lifestyle photography rochellis fotografie
Lifestyle photography rochellis fotografie
Lifestyle photography rochellis fotografie
Lifestyle photography rochellis fotografie
Lifestyle photography rochellis fotografie
Lifestyle photography rochellis fotografie
Lifestyle photography rochellis fotografie
Rochelli's Fotografie

Rochelli Nieuwenhuis

Allround fotograaf

RECENTE BERICHTEN