zwangerschapsfotografie rochellisfotografie
21 januari 2020

Zwangerschapsfotografie

Aaah ik mocht weer! Heerlijk buiten shooten met een prachtige bolle buik.  Het eerste wat er werd gezegd was… Ja ik ken je wel. Ik heb vroeger bij jou broertje in de klas gezeten op de basisschool. Ik voelde me meteen oud. Dat is zo lang geleden. De shoot verliep heerlijk. Het klikte meteen en we werden lekker los met onze haren in de wind! Want echt het waaide hard! En het was koud… heeel erg koud!

Bikkels

Moet je nagaan… Ik zit te zeuren dat het koud was, terwijl dit lieve koppel maar alles deed wat ik wou. En dat zonder jas aan. Echte bikkels hoor!

Ik ben altijd  blij wanneer er ook foto’s gemaakt worden met een beetje kou. Elk seizoen heeft weer wat. De natuur is prachtig en wat is er mooier om dat te combineren met en tijdens een zwangerschapsfotoshoot. Jullie zijn puur natuur!

Zwangerschapsfotografie rochelli's fotografie
Zwangerschapsfotografie rochelli's fotografie
Zwangerschapsfotografie rochelli's fotografie
Zwangerschapsfotografie rochelli's fotografie
Zwangerschapsfotografie rochelli's fotografie
Zwangerschapsfotografie rochelli's fotografie
Zwangerschapsfotografie rochelli's fotografie
Zwangerschapsfotografie rochelli's fotografie
Zwangerschapsfotografie rochelli's fotografie
Zwangerschapsfotografie rochelli's fotografie
Zwangerschapsfotografie

Ben je zwanger en wil jij dit ook? Klik dan op de knop hieronder en maak een afspraak!

Rochelli's Fotografie

Rochelli Nieuwenhuis

Allround fotograaf

RECENTE BERICHTEN